Velkommen hos Markland Biler

Hos Markland Biler arbejder vi dagligt for at skabe de bedste rammer for dig som kunde. Vores mål er, at du skal føle dig 100% tryg, når du skal købe din næste bil.

Vi bygger på mange års erfaring og brændende passion for biler. Derfor bliver hver eneste bil nøje gennemgået af vores faguddannede mekanikere, før vi køber, sælger eller leverer den. På den måde sikrer vi at din kommende bil holder længst muligt på landevejen.

Service giver glade kunder

For os er god service, at vi tager os tid til hver enkelt kunde, lytter til deres behov og leverer personlig og nærværende service. Vi tror på værdien af at kende vores kunder og opbygge langsigtede relationer baseret på tillid og gennemsigtighed. Derfor kan du altid forvente en åben og ærlig dialog, uanset om du har brug for vejledning til finansiering eller valg af den rette model. Vi ønsker at skabe en tryg og pålidelig oplevelse, hvor vores du føler dig velinformeret og sikre på, at du får den bedste værdi.

Derfor er det også særligt vigtigt for os, at alle vores biler er grundigt inspiceret og lever op til vores høje standarder for kvalitet og performance, så du er sikker på, at din nye bil holder mange år frem.

Attraktivt billån

Vi tilbyder attraktive finansieringsmuligheder skræddersyet til dine behov. Uanset om du foretrækker fast eller variabel rente med eller uden udbetaling, er vi sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning til dig.

Som medlem af foreningen AutoBranchen Danmark lever vi op til branchens højeste standarder. Foreningen har siden 1936 varetaget bilforhandleres interesser og består i dag af mere end 560 medlemmer med 15.000 ansatte og en samlet årlig omsætning på 45 milliarder kroner.

For dig betyder det, at du altid kan regne med ærlig rådgivning, høj kvalitet og en tryg bilhandel. Sammen finder vi den helt rigtige finansieringsløsning til dig.

Nyhed
VW

VW Polo

TSi 95 Comfortline
VW Polo TSi 95 Comfortline